En lättare, kanske inte korrekt, lunch med varm fetaost på fullkornsbröd, smaksatt med lite citroncest, honung, rosmarin och olivolja smakade minst lika gott som rostbiffen. |
En lätt middag? Paté med lite cumberlandsås och cornichoner. |
En dag blev det bakning, minilimpor och små bullar på kavringsdeg, eller kanske mer korrekt smet, smakar som godis med en klick smör. |
Skärgårdsmat! Stekta strömmingsflundror med ett mos på mandelpotatis, en skvätt grädde och brynt smör, delikat! |
Strömmingsfile, en läckerhet för trettio kronor räcker till två middagar och en lunchmacka på knäckebröd. |
Igår blev det en åttiotalsklassiker, gratinerad avokado med räkor i ”nyttig” gegga. |
Dags för nytt bak, knådning av deg till baguetter. |
Det jäser! |
Snacka om seg deg, härliga glutentrådar. |
Redo för ugnen. |
Resultatet! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar