Dags för middag, det är ansträngande att vara turist, så det är tur att hotellets restaurang tar ansvar för vår mathållning. Här trancheras lammet. |
Äntligen lite mat, fantastiska lammracks med diverse tillbehör.. Smakar delikat. |
Ny morgon och dags för frukost. Vi väljer att sitta inomhus idag, getingarna var smått irriterande till frukosten igår. |
Sen blev det vandring nerför berget till den nyare delen av byn. Här åt vi lunch. Det här är oxkind, gott. Kristina åt gratinerad ravioli med getost som också smakade utmärkt. |
En liten efterrätt måste vi nog ha för att orka med vandringen uppför berget upp till "hemmet". |
Mati gen, fast det har faktiskt passerat ett antal timmar, så nu är det dags för middag. Ser väl inte så illa ut? |
Inte heller denna anrättning kan vi klaga på. |
Mätta och belåtna sitter vi på takterassen och ser mörkret lägga sig över dalen. Dags för nattning. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar