Nu närmar vi oss årets dag - julafton. Lätt vinterlikt och svalt, men ingen is. |
Skinkan har fått sina 14 timmar i det 67-gradiga badet och är nu redo för avklädning. |
Fantastisk morgon, det kan inte bli så mycket bättre. |
Så därför slår vi till med en panoramabild. |
Så här hade man det för några år sedan. |
Nu ska skinkan få sin sista behandling innan uppskärning. |
Premiärskivorna! |
Även det kalla ljuset blir vackert när snön täcker rhododendronbladen. |
Klätt och packat! |
Förr spelade man in julen med bandy. Kanske någon av ortens storheter var med i det uppklädda laget. |
Barn och barnbarn på plats. |
Sen blev det glöggmuggen hos Engdahls. Gott, starkt och trevligt! |
Bordet dukat för middag dan före dan. |
Schencker har överträffat sig själv, paketleverans innan jul! |
Den traditionsenliga jultvagningen med dopp i sjön. |
1 kommentar:
Så fint ni har det. Det där tipset med att bränna på griljeringen ska jag ta med till nästa skinka, som kommer att göras hemma, den köpta förgriljerade var faktiskt en besvikelse både i munnen och plånboken.
Skicka en kommentar