Lammracks smakar finfint. |
Vi får lunch också, en dag blev det soppa på blomkål, purjolök, vitlök, potatis och parmesan. |
Den här gången slog vi på stort och körde trerätters middag. |
Saltimbocca på kalvfile till huvudrätt, utsökt! |
Även italiensk avslutning, en liten tiramisu. |
Till en lunch blev det lite middagsrester, även dessa slank ner. |
Middagsdags igen. Tonfisk mycket lätt halstrad på en bädd av oliver, tomater och ruccola. Över det hela en sky på brynt smör, balsamvinäger, rosmarin och honung. |
Självklart ska det ätas vit sparris när det är säsong. De tyska rackarna ser nästan lite frivola ut, men med lite najadrökt lax och hollandaisesås så slank allt ner med välbehag. |
Måns favorit, wienerschnitzel. |
En improviserad pastasås på lite finskuret älginnanlår med diverse kryddor gick också att äta. Kanske lite väl kryddat, men det slank trots det ner. |
Sen blev det vinkokta blåmusslor. |
Redo att ätas. |
När vädret tillåter äter vi naturligtvis utomhus. Då får det bli något snabblagat , rostbiff och potatissallad denna gång. |
Återgång till fiskriket, en lättgravad sousvidad torskrygg med smörsås. Den färska potatisen från Cypern är riktigt bra nu för tiden. |
På valborgsmässoafton fick det bli lite grillat. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar