25:e maj, dags för nästa jubilar, Linda som fyller 42. Dagen till ära gjorde vi entre genom den nya dörren mellan matrum och trädgård, både snyggt och ändamålsenligt. |
Dags för presentöppning. |
Nuförtiden är det mest nyttiga saker som önskas, som denna svamp att skrubba kroppen med. |
Sigge är sommelier dagen till ära. Här betraktas det alkoholfria alternativet innan sabrering. |
Dags för mätning, nu har Meisan vuxit om Kristina. |
Sigge har fortfarande en bit kvar. |
Linus har lite marginal till mig, men om vi tar höjd för volym så vinner jag med hästlängder. |
Ett glas före middagen. |
Kocken står vid spisen och tillreder födelsedagsmiddagen. Det blir läckra biffar på lax, fetaost och massor av kryddor. Jättegott, trots att biffarna innehöll koriander. |
Snart dags att sätta sig till bords. |
Dukat och klart. |
Läcker efterrätt på säsongens första rabarber, lite tilläggskryddade med kardemumma. Mycket gott. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar