![]() |
| Nu är det dags. Sous-vidden laddad och temperaturen närmar sig 66. Snart blir det skinkbad under ca 14 timmar. |
![]() |
| Nu åker den i! |
![]() |
| Sen blev det ny dag och 14 timmar har passerats. Skinkan har uppnått 66 grader och är redo för griljering. |
![]() |
| Snabbast och säkert mest energisnålt är att använda blåslampa för griljering. |
![]() |
| Snart klart! |
![]() |
| Nu ska den bara svalna, sen blir det provsmakning. |
![]() |
| Den ser fin ut även detta år. |
![]() |
| Första mackan laddad, mums! |
![]() |
| Ingen rast, ingen ro! Nu ska granen kläs. |
![]() |
| Färdig! Riktigt elegant, klapparna under granen är många, men storleken verkar ha minskat med åren. |
![]() |
| Stämningsfullt. |
![]() |
| Tomten har tagit plats i kransen på dörren. |
![]() |
| Bordet dukat för ”danföredanmiddag” och glöggbuffen på plats. |













Inga kommentarer:
Skicka en kommentar