| Dags för årets lussebak. |
| Gräddat och klart. |
| Sen blev degknådning. Det går lätt med maskinell hjälp. |
| Färdigjäst! |
| Kanelsnurror är den nya modellen. |
| Frysen tömdes på svarta vinbär. En rejäl kastrull att koka gelé och sylt av. |
| Här ska koket sållas. |
| Gelén klar. Fyra välfyllda burkar, mycket jobb för begränsad utdelning. |
| Utflykt till Täby för titt på nykomlingen, den knappt två månader gamla jaktlabradoren. |
| Lite konstig med massa nya dofter. Säkrast att ligga still. |
| Svart mot svart är inte lätt. |
| Härligt, adventskalender med godsaker! |
| Sen blev det middag hos Måns och tjejerna. |
| Kocken skapar. |
| Utsökt! |
| Framåt tio var vi åter på väg mot ön. Nu börjar julbelysningarna komma fram. Lyser upp bra i mörkret. |
| Dags för nya uppgifter. Saffransmuffins med socker och kanel, det känns väl jullikt. |
| Och till slut en rejäl rulltårta med chokladfyllning. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar