Dags för årets lussebak. |
Gräddat och klart. |
Sen blev degknådning. Det går lätt med maskinell hjälp. |
Färdigjäst! |
Kanelsnurror är den nya modellen. |
Frysen tömdes på svarta vinbär. En rejäl kastrull att koka gelé och sylt av. |
Här ska koket sållas. |
Gelén klar. Fyra välfyllda burkar, mycket jobb för begränsad utdelning. |
Utflykt till Täby för titt på nykomlingen, den knappt två månader gamla jaktlabradoren. |
Lite konstig med massa nya dofter. Säkrast att ligga still. |
Svart mot svart är inte lätt. |
Härligt, adventskalender med godsaker! |
Sen blev det middag hos Måns och tjejerna. |
Kocken skapar. |
Utsökt! |
Framåt tio var vi åter på väg mot ön. Nu börjar julbelysningarna komma fram. Lyser upp bra i mörkret. |
Dags för nya uppgifter. Saffransmuffins med socker och kanel, det känns väl jullikt. |
Och till slut en rejäl rulltårta med chokladfyllning. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar