Vi blandar i lite älgkött också. Köttkvarnen får jobba lite, så den inte dammar igen. |
Det här blir en fin färs att blanda i. |
Allt hackat och klart för pannan. |
Mandolinen gör ett strålande jobb. |
Tillsammans med husets chefshackare kan det inte bli annat än succé! |
Den här otympliga rackaren måste nog skalas före finhackning. |
Oj vad det går. Inga fingrar ivägen! |
Klart att stekas. |
Den nypolerade hällen håller sig inte blank många minuter när vi börjar härja i köket. |
Ser perfekt ut. |
Köttet har också fått lite värme. |
Nu är allt blandat och klart att packas in i vårrullarna. |
Sen blev det rullning. Filodeg var en underlig produkt, tunn och snabbtorkande. |
Men när det klart. 24 rullar redo för fritering, sen återstår det att smaka, intressant. |
Resultatet, smakade riktigt bra! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar