![]() |
| Vi blandar i lite älgkött också. Köttkvarnen får jobba lite, så den inte dammar igen. |
![]() |
| Det här blir en fin färs att blanda i. |
![]() |
| Allt hackat och klart för pannan. |
![]() |
| Mandolinen gör ett strålande jobb. |
![]() |
| Tillsammans med husets chefshackare kan det inte bli annat än succé! |
![]() |
| Den här otympliga rackaren måste nog skalas före finhackning. |
![]() |
| Oj vad det går. Inga fingrar ivägen! |
![]() |
| Klart att stekas. |
![]() |
| Den nypolerade hällen håller sig inte blank många minuter när vi börjar härja i köket. |
![]() |
| Ser perfekt ut. |
![]() |
| Köttet har också fått lite värme. |
![]() |
| Nu är allt blandat och klart att packas in i vårrullarna. |
![]() |
| Sen blev det rullning. Filodeg var en underlig produkt, tunn och snabbtorkande. |
![]() |
| Men när det klart. 24 rullar redo för fritering, sen återstår det att smaka, intressant. |
![]() |
| Resultatet, smakade riktigt bra! |
















Inga kommentarer:
Skicka en kommentar