Förberedelser inför den sista middagen år 2019. |
Redo för middagen, nästkommande års outfit måhända, festblåsa och tofflor? |
Redo för champagne med tilltugg. Små runda tacos med guacamole, hummer och löjrom kan väl inte bli fel. |
Vad sägs? |
Sen blev det en liten förrätt. En botten av hemgjord majonnäs, tartar på salmalax, sallad på sjögräs och friterad schalottenlök, det blir säkert bra. |
Till bords och redo för nyårsmiddag. |
Här har vi ytterligare en hungrig. |
Till varmrätt blev det saltimbocca på kalvfile, vi blev inspirerade av den måltid Valentino lagade åt oss i Lucca. Och den här smakade nästan ännu godare. |
Vi fortsätter på det italienska temat, en hemgjord tiramisu. Kanske den bästa vi ätit, och även här Valentinos enkla recept. |
Till slut blev det midnatt och vi lämnade 2019 till förmån för 2020, och då small det. Sprakande fyrverkeri över Furusund. |
1 kommentar:
Riktigt elegant!
Ett snyggt slut på 2019.
Skicka en kommentar