onsdag 1 januari 2020

Sen blev det 2020!

Förberedelser inför den sista middagen år 2019.

Redo för middagen, nästkommande års outfit måhända, festblåsa och tofflor?

Redo för champagne med tilltugg. Små runda tacos med guacamole, hummer och löjrom kan väl inte bli fel.

Vad sägs?

Sen blev det en liten förrätt. En botten av hemgjord majonnäs, tartar på salmalax, sallad på sjögräs och friterad schalottenlök, det blir säkert bra.

Till bords och redo för nyårsmiddag.

Här har vi ytterligare en hungrig.

Till varmrätt blev det saltimbocca på kalvfile, vi blev inspirerade av den måltid Valentino lagade åt oss i Lucca. Och den här smakade nästan ännu godare.

Vi fortsätter på det italienska temat, en hemgjord tiramisu. Kanske den bästa vi ätit, och även här Valentinos enkla recept.

Till slut blev det midnatt och vi lämnade 2019 till förmån för 2020, och då small det. Sprakande fyrverkeri över Furusund.

1 kommentar:

Gloria sa...

Riktigt elegant!
Ett snyggt slut på 2019.