onsdag 30 mars 2016

Ölandspåsk

Nu bär det av mot Öland. Vår nya linje, att ta med eget fika, gör oss mer flexibla, vi stannar när vi är fikasugna och inte där det finns vägkrogar, är riktigt bra. Dessutom får vi godare fikabröd. Här ett elvafika i Sörmland.
Lunchpaus vid slussarna i Söderköping har nu nästan blivit en vana. De medhavda mackorna och kaffet smakar utsökt i den lite svala vårsolen.
Ankomst till Gårdstorp. Champagne som välkomstdrink smakar riktigt gott.
Vårliga bordsdekorationer.
Till bords, förrätt med löjrom från Kalix. Sen blev det en utsökt hemgravad lax som smakade så gott så vi glömde dokumentationen.
Lite ostar som mellanrätt innan tårtan slinker också ner.
Sen tårtan med stort T, fick de små barnbarnen ända bort i Kenya att slicka sig om munnarna.

Inga kommentarer: