lördag 4 januari 2014

nyåret 2013

En innovation detta nyår, i den lilla inre hallen serveras champagne med små krustader fyllda med skagenröra och kalixlöjrom. Det ser väl stämningsfullt ut.

Bordet dukat inför nyårsmiddagen. På menyn står gratinerad hummer till förrätt, följt av hälleflundra med hummersmörsås och som avslutning en vit chokladmousse med färska bär. 

De direktimporterade huvudbonaderna från Kanarieöarna måste självklart provas.

Här serveras efterrätten, elegant presenterad och som ska avnjutas med ett gott portvin.

Till kaffet serveras konjak eller whisky för hugade spekulanter.
Värdinnan med buteljen redo för servering.

De eleganta damerna uppradade i soffan.

En ålderstigen gentleman har lite svårt att vara vaken hela nyårsnatten, så framåt två var det tyst i huset.

Enda tydliga beviset från nyårsmiddagen, massor av glas som får vänta till följande morgon att bli diskade. 

Inga kommentarer: